Преподаватели

ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ В КУРСОВЕТЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК КЪМ ЦЕНТЪР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ КЪМ “МАТЕВ-СТРОЙ” ЕООД

 

Уважаеми колеги, всеки знае, че в един професионален курс, лекторът е най-важната фигура. От него зависи дали ще получите задълбочени и актуални знания. Дали ще проявите интерес към изучаваната материя. Дали самите Вие ще станете добри счетоводители!

 В екипа си имаме: Лектори с познания и опит в най новите методи за бързо възприемане на чуждоезиковото обучение със специализации както в страната така и в чужбина 

Нашата организация е единственият Център за Професионално Обучение в страната, който притежава 2 сертификата за управление на качеството по ISO: Сертификат за Управление на качеството при провеждане на професионални и чуждоезикови Обучения, и ISO Сертификат за създаване на качествени интерактивни учебни материали – за използване в онлайн обучения на възрастни.

Съгласно изискванията на ISO, нашите лектори ЕЖЕГОДНО преминават опреснителни курсове, свързани с тяхната дейност. Това включва както професионални обучения, така и обучения, свързани с работата с интерактивната ни платформа. За щастие, нашите лектори са компетентни и могат да Ви съдействат винаги, ако възникне технически проблем.

Ако например, когато се включите във виртуалната класна стая, микрофонът Ви не тръгне: Лекторът ще Ви съдейства и ще ви помогне да настроите микрофона си така, че вашето участие в занятието да е пълноценно както за Вас, така и за останалите хора в курса!

Благодарение на онлайн базираната платформа за обучение, можем да работим с едни от най-квалифицираните лектори от всички краища на България – София, Пловдив, Варна, София, Благоевград, Велинград, Русе и още.

 

 

Регистрирай се безплатно за ДЕМО КУРСА