office@kursove123.com
0897948215
ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ:
100% ДИСТАНЦИОННО
Ниска цена, високо качество
3 нива - 2 X 245лв.
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ БЕЗПЛАТНО за ДЕМО КУРСА,
за да видите какво предлага учебната ни платформа
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Използвайки този формуляр, вие се съгласявате с условията за ползване и със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.
Съгласявам се да получавам email-и и телефонни обаждания
Дистанционното обучение пести Вашите време и средства!
Обучавате се по Английски език от дома, или в движение;
Можете да гледате видео уроците неограничен брой пъти /над 280 видео урока/;
Срещи с преподавател в удобно време, също онлайн;
Получавате Сертификат Съгласно Европейската Езикова Рамка
Достъпна Цена
Предлагаме гъвкава схема на заплащане на вноски. Също така, можете да започнете с един план, и да се прехвърлите към друг, ако прецените, че Ви е необходимо!
Европейската Езикова Рамка
Сертификат Съгласно Европейската Езикова Рамка за нивата A1, A2, B1, B2
Онлайн обучение
Независимо къде живеете, независимо колко сте заети: С предложеното от нас практическо обучение по Английски език, Вие ЩЕ СЕ СПРАВИТЕ! Спестете си време за придвижване, пари и други негативни емоции!

ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ

В нашите онлайн/дистанционни обучения по Английски език, използваме Виртуална Класна Стая. В нея групата се събира, и кара час. Решаваме задачи и обсъждаме онова, което не е станало ясно от видео уроците и темите за седмицата!

Европейската Езикова Рамка

Сертификат Съгласно Европейската Езикова Рамка за нивата A1, A2, B1, B2

ПРЕПОДАВАТЕЛИ

В екипа си имаме: Преповадатели Работещи по най-новите методи за бързо възприемане на чуждоезиковото обучение със специализации в страната и чужбина.
Съгласно изискванията на ISO, нашите лектори ЕЖЕГОДНО преминават опреснителни курсове, свързани с тяхната дейност. Това включва както професионални обучения, така и обучения, свързани с работата с интерактивната ни платформа за онлайн обучения!

МНЕНИЯ НА НАШИ КУРСИСТИ

Доволна съм много от преподавателите ми и техните методи на обучение, както и от възможността да уча в удобно за мен време.
Цветана
Темите, заданията и упражненията бяха представени систематично и подробно. Благодарности на целия екип от професионалисти!
Петя С.
Много добро. За мен този дистанционен курс беш по-добрият и удобният начин да придобия нови знания по английски език.
Иван В.
Научи Английски. Започни Днес!
Уважаеми колеги, Без значение дали живеете във Варна, Бургас, София, Стара Загора, Пловдив или в друго населено място, можете да се възползвате от нашите практически ориентирани видео уроци и обучение по Английски език! Те са разработени така, че комбинират урок, и часове с преподавател във виртуална или реална класна стая!
ИЛИ