Онлайн Английски
office@kursove123.com
02/437 38 85
0897 948 215
Курс ОНЛАЙН Английски Език
100% ДИСТАНЦИОННО
Ниска цена, високо качество
3 нива - 2 X 245лв.
РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ БЕЗПЛАТНО ЗА ДЕМО НА ОНЛАЙН КУРСА ПО АНГЛИЙСКИ,
за да видите какво предлага учебната ни платформа
РЕГИСТРИРАЙ се за БЕЗПЛАТНИЯ ДЕМО КУРС
Използвайки този формуляр, вие се съгласявате с условията за ползване и със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.
Съгласявам се да получавам email-и и телефонни обаждания
С НАШЕТО ОБУЧЕНИЕ ОНЛАЙН ПО Английски Език ПЕСТИТЕ ВРЕМЕ И СРЕДСТВА!
  • Обучавате се от дома, или в движение
  • Гледате уроците неограничен брой пъти
  • Можете да изберете 100% онлайн курс, или курс с присъствени часове
  • Не губите времето си в пътуване
  • Гъвкава схема на заплащане
  • Часове с преподавател всяка седмица!
Защо да изберете Онлайн обучение по Английски Език при нас?
При нас са се обучавали в онлайн курс по английски стотици курсисти. Можем да Ви предложим отлично разработено обучение, с над 280 онлайн видео уроци по английски! Видео уроците са изчерпателни, интерактивни, и последователни. Във всеки урок има вградени тестове и задачи, за да не бъде "еднопосочно" предаването на информацията!
В дистанционното обучение по Английски език ще получите това, което не можете да получите в един присъствен курс: Свободата да се обучавате в удобно за Вас време, да преглеждате уроците когато и колкото пъти желаете, да се консултирате с учител по всяко едно време!
Към всеки видео урок има тема за четене, примерно решени задачи, както и задачи за самостоятелна работа!
Наблягаме на практическото използване на говоримият и писмен английски език както тези критерии са заложени в Единната Евопейска Езикова Рамка.
Не забравяйте и за часовете с преподавател в удобно време: Във Виртуалната класна стая, или в зала.
В курса ще получите необходимите практически знания, за да бъдете успешни в употребата си на английският език било то за работа или за ваканция в чужбина.
Най-важното - може да се обучавате от всяка точка на страната - София, Пловдив, Варна, Бургас, Кърджали, Враца, Петрич, Силистра или другаде. Курсът не е обвързан по никакъв начин с местоживеенето Ви - дори да се наложи да заминете за чужбина, няма да е необходимо да се тревожите как ще учите, защото курсовете ни по счетоводство са онлайн.
Научи се да Говориш и пишеш на Английски свободно с нашия онлайн курс. Започни Сега!
ИМАШ ВЪПРОС? ИЗПРАТИ НИ ЗАПИТВАНЕ!
МНЕНИЕ НА НАШИ КУРСИСТИ
" Доволна съм много от преподавателите ми и техните методи на обучение, както и от възможността да уча в удобно за мен време. "
Цветана
" Изключително полезно лично за мен и много достъпно за работещи лица. Когато имаш нужда от допълнителни упражнения т.е. са ти на разположение - удобството на онлайн обучението. "
Емилия Г.
" Темите, заданията и упражненията бяха представени систематично и подробно. Благодарности на целия екип от професионалисти! "
Петя С.
" Много добро. За мен този дистанционен курс бешe по-добрият и удобният начин да придобия нови знания по английски език."
Иван В.
С КАКВО СМЕ ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ ОСТАНАЛИТЕ?
Огромен Опит в качественото Онлайн Езиково Обучение Стотици Обучени курсисти които са повече от доволни от постигнатото.
Европейската Езикова Рамка
Сертификат Съгласно Европейската Езикова Рамка за нивата A1, A2, B1, B2
Онлайн обучение по Английски
Независимо къде живеете, независимо колко сте заети: С предоставеното онлайн обучение, Вие ЩЕ СЕ СПРАВИТЕ! Спестете си време за придвижване, пари и други негативни емоции!
Отлична цена
Предлагаме гъвкава схема на заплащане на вноски. Също така, можете да започнете с един план, и да се прехвърлите към друг, ако прецените, че Ви е необходимо!
Преподаватели
В екипа си имаме: Преповадатели Работещи по най-новите методи за бързо възприемане на чуждоезиковото обучение със специализации в страната и чужбина.